10 نکته مهم و پراهمیت در انتخاب آتلیه حرفه ای برای مراسم عروسی

کد مطلب : 33
تعداد بازدید : 462
1401/01/18
مراسم عروسی برای اغلب زوج ها به خاطره ای ماندگار تبدیل می شود. در این بین، زوج ها می توانند هم با رجوع به حافظه شان خاطره بازی کنند و هم البته می توانند به صورت ملموس تر فیلم عروسی و عکس های آن را مشاهده کنند. شاید بتوان به هنگام مراجعه به حافظه به صورت انتخابی فقط سمت خاطرات خوب و با کیفیت رفت، اما در فیلم و عکس دیگر این امکان انتخاب در دسترس نیست. اگر فیلم عروسی کیفیت خوبی نداشته باشد، اگر عکس ها آن چنان که باید و شاید باکیفیت و حرفه ای نباشند، دیگر بعد از حتی 1 روز پس از مراسم عروسی کاری نمی توان کرد، چه رسد به چند سال. این موضوع اهمیت انتخاب صحیح آتلیه عروس را یادآور می سازد.
10 نکته مهم و پراهمیت در انتخاب آتلیه حرفه ای برای مراسم عروسی

برای همین ماجرا هم که شده باید به‌هنگام انتخاب آتلیه عکاسی عروسی توجهی بسیار داشت و نکات مهم و کاربردی را به کار گرفت. در همین راستا در ادامه به معرفی نکات کاربردی انتخاب آتلیه عروس پرداخته خواهد شد. با هم خواهیم دید که برای انتخاب صحیح و اصولی یک آتلیه عروس باید چه نکاتی را رعایت کرد و چه مواردی را مدنظر قرار داد.

نکات مهم برای انتخاب آتلیه عروس

1- بدون عجله تحقیق کنید

ما در نوشتار مربوط به برنامه ریزی عروسی به این نکته اشاره کرده‌ایم که برای انتخاب آتلیه عروس باید لااقل 4 ماه قبل اقدام کرد، در غیر این صورت پرس‌وجو و تحقیق برای پیدا کردن آتلیه عکاسی عروسی پرس‌وجویی سریع و باعجله می‌شود و همین خود باعث می‌گردد که نتوان یک آتلیه عروس مطمئن و مناسب پیدا کرد.

پس در وهله‌ی نخست باید چند ماه قبل از مراسم عروسی به دنبال آتلیه عروس باشید و در وهله‌ی دوم پیدا کردن آتلیه باید بدون عجله و با حساسیت باشد.

خوب بگردید، چه حضوری در خیابان‌ها و چه غیرحضوری از طریق اینترنت. از آشنایان هم پرس‌وجو کنید و تجربیات‌شان را به کار بگیرید. عجله نکنید و همان مورد اول که پیدا کرده‌اید را انتخاب نکنید. بعد از کلی جستجو و بعد از آن که شرایط همه را سنجیدید، 3 آتلیه انتخاب کنید و مراحل زیر را برای هر یک از آن 3 آتلیه انجام دهید. پس از انجام مراحل زیر، دست‌آخر وضعیت سه آتلیه را با هم بسنجید و ببینید کدام‌یک می‌تواند گزینه‌ای بهتر باشد.

2- مستقیم و حضوری عمل کنید

سعی کنید به صورت مستقیم با مدیر آتلیه عروس صحبت کنید. همچنین تا جای امکان به‌صورت حضوری اقدام کنید. یعنی اگر به‌صورت غیرحضوری و در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به‌دنبال آتلیه بودید، نباید به‌صورت غیرحضوری هم با مدیر آتلیه صحبت کنید.

مراجعه‌ی حضوری شما به دفتر آتلیه عروس موجب می‌شود هم نوع برخورد مدیر و پرسنل آن را ببینید، هم بتوانید از نزدیک مدرک‌شان را بررسی کنید و مطمئن شوید که عضو اتحادیه هستند و مجوز دارند و هم مستقیم و رودررو در مورد هزینه‌ها صحبت کنید.

3- نمونه‌کارهای آتلیه عروس را بررسی کنید

در جلسه‌ی حضوری هم نمونه‌کارهای آتلیه را بررسی کنید و هم سری به سایت یا شبکه‌های اجتماعی آن‌ها بزنید. البته که هرچه سایت آن‌ها شلوغ‌تر باشد و هرچه شبکه‌های اجتماعی‌شان کاربران بیشتری داشته باشند، دلیل بر کار اصولی و حرفه‌ای آن‌ها نیست و نمی‌توان از این طریق کیفیت کارشان را سنجید، اما لااقل از شلوغی سایت یا تعداد زیادی کاربران در شبکه‌های اجتماعی می‌توان تا حد زیادی نسبت به اعتبار آن‌ها مطمئن شد.

نکته‌ی دیگری که در این ارتباط باید به آن توجه داشته باشید این است که فقط به بررسی یک نمونه‌کار اکتفا نکنید، بلکه بخواهید نمونه‌کارهای متعددی در اختیارتان بگذارند. این نمونه‌کارها هم باید شامل عکس و هم شامل ویدئو باشند. پس از تماشا و بررسی نمونه‌کارهای آتلیه می‌توانید بسنجید که آیا می‌توانند هدفی که شما در سر دارید را برآورده کنند یا خیر.

در ضمن این نکته را هم بررسی کنید و ببینید آیا عکس‌هایی که این آتلیه قبلاً ثبت کرده حالت مصنوعی دارند یا خیر. کم نیستند آتلیه‌هایی که تأکید زیادی روی ویرایش عکس‌ها دارند و همین موجب مصنوعی‌شدن تصاویر شده و درنتیجه کارشان بسیار بی‌کیفیت می‌شود.

4- سبک موردنظرتان را برای مدیر آتلیه عروس توضیح دهید

پس از مراحل بالا، در این مرحله سبک عکس و فیلمی که مدنظر دارید را برای مدیر توضیح دهید و بگویید که دوست دارید عکس‌ها و فیلم چه سبکی باشند. ببینید آیا پرسنل آن آتلیه می‌توانند آن چیزی که می‌خواهید را انجام دهند و به شما تحویل دهند یا خیر.

5- برخورد مدیر آتلیه را بررسی کنید

زمانی که در حال توضیح‌دادن سبک موردنظرتان به مدیر آتلیه هستید به حرکات او توجه کنید. ببینید آیا واقعاً به‌خوبی پذیرای صحبت‌های شماست و سعی دارد سبک موردنظرتان را گوش دهد و اجرا کند، یا نه از آن‌هاست که خود را کاردرستِ مطلق می‌دانند و کاری با توصیه‌ها و خواسته‌های دیگران ندارند؟

6- کادر یا پرسنل آتلیه عروس را بررسی کنید

اگر برای‌تان مهم است که در کادر آتلیه حتماً تلفیقی از خانم و آقا وجود داشته باشد باید حتماً موقع مراجعه‌ی حضوری به آتلیه عکاسی عروس بررسی کنید و ببینید آیا در کادر آتلیه هم خانم وجود دارد و هم آقا؟

همچنین سن و انرژی پرسنل را هم (در صورت حضور) بررسی کنید. گاهی از روی حرکات، راه‌رفتن و خلاصه زبان بدن می‌توان فهمید که پرسنل مورد نظر تا چه می‌توانند کارشان را خوب انجام دهند.

7- هزینه‌ها را بررسی کنید

نکته‌ی دیگری که برای انتخاب آتلیه عروس باید به آن توجه داشته باشید هزینه‌های کار است. یک برگه از قبل آماده داشته باشید و هزینه‌ای که مدیر آتلیه عروس درنظر دارد را یادداشت کنید.

همچنین حتماً بپرسید که آیا هزینه‌ی چاپ عکس و هزینه‌ی تهیه‌ی آلبوم عکس روی همان هزینه‌ای است که مدیر اعلام کرده یا خیر.

8- وضعیت سلامت عکاس و فیلمبردار اصلی را بررسی کنید

ببینید آیا خود مدیر آتلیه که با او در حال صحبت هستید عکاس یا فیلمبردار اصلی است یا خیر. هر کس که عکاس یا فیلمبردار اصلی بود را پیدا کنید و سلامت او را بسنجید. منظور چیست؟

منظور این است که عکاس یا فیلمبردار باید سرحال و پرانرژی باشد تا بتواند در هر موقعیتی از شما عکس بگیرد و از مراسم فیلم تهیه کند. برخی عکاسان و فیلمبردارها به سبب شرایط بدنی نمی‌توانند در هر موقعیتی عکاسی کنند و فیلم بگیرند و این می‌تواند روی کیفیت عکس‌ها و فیلم عروسی تأثیری مستقیم و البته منفی داشته باشد.

9- فقط به‌دنبال ارزانی نباشید

نمی‌توان به صورت یک قاعده‌ی کلی گفت که همیشه ارزانی همراه با کیفیت پایین است و گرانی همراه با کیفیت بالا، اما در اغلب مواقع اوضاع همین است. این به‌معنای آن است که نباید به‌هنگام جستجو برای آتلیه عروس به‌دنبال قیمت پایین باشید، چون احتمال زیاد در چنین شرایطی آتلیه عروس حرفه‌ای و کاربلدی به پست‌تان نخواهد خورد.

نکته‌ی دیگر آن که اغلب موارد تعداد عکس‌ها برابر با هزینه‌ی بیشتر است، شاید بهتر باشد اگر به‌دنبال قیمت پایین هستید لااقل تعداد عکس‌ها را کمتر کنید، نه آن که بخواهید با همان هزینه در یک آتلیه‌ی ارزان‌تر تعداد عکس بالایی تحویل بگیرید.

در واقع کیفیت عکس‌ها را نباید فدای کمیت عکس‌‌ها کنید.

10- حرفه‌ای باشید

سعی کنید در روزی که به صورت حضوری به دفتر آتلیه عروس می‌روید از قبل نسبت به یک سری موارد آگاهی داشته باشید و طوری برخورد کنید که انگار در زمینه‌ی عکاسی تا حدی حرفه‌ای هستید. این که مدیر آتلیه ببیند شما هیچ از عکاسی و آتلیه و … نمی‌دانید، ممکن است طوری دیگر رفتار کند و حتی آن کاری که باید در روز عروسی انجام دهد را به طور کامل انجام ندهد.

به این منظور:

  • از قبل با مفاد قراردادهای آتلیه‌ها و زوج‌ها آشنا شوید.
  • بازه‌ی تقریبی هزینه‌ها را بدانید.
  • سوال‌های عجیب‌وغریب نپرسید.
  • با اعتماد به نفس بنشینید و صحبت کنید.
  • آرام‌آرام صحبت کنید.
  • مثال‌های زیادی از عکاسی و فیلمبرداری در مراسم‌های عروسی‌ آشنایان و دوستان بزنید. در چنین شرایطی مدیر آتلیه می‌تواند بفهمد که شما با نوع همکاری آتلیه و زوج‌ها آشنایی دارید.
  • در مورد این که عکاس وظیفه دارد در مراسم عروسی از کدام صحنه‌ها حتماً عکاسی کند تحقیق کنید. [عکس از کارت دعوت عروسی، لباس عروس آویزان‌شده بدون خانم عروس، حلقه نامزدی و عروسی، جواهرات، ساقدوش‌های داماد، ملاقات عروس و داماد جلوی در آرایشگاه،بریدن کیک و … عکس‌هایی هستند که باید حتماً در آلبوم عروسی وجود داشته باشند.

مزون چرخچی

برای دیدن جدیدترین محصولات مزون چرخچی می‌توانید به بخش محصولات سایت مراجعه کنید یا با ما در ارتباط باشید. مزون چرخچی آمادگی دارد تا همه شهرهای استان مازندران را تحت پوشش خود قرار دهد. شما می‌توانید با استفاده از تگ‌های لباس عروس بابل، لباس عروس گلوگاه، لباس عروس بهشهر، لباس عروس نکا، لباس عروس میان‌دورود، لباس عروس ساری، لباس عروس جویبار، لباس عروس سیمرغ، لباس عروس قائم‌شهر، لباس عروس سوادکوه، لباس عروس بابلسر، لباس عروس بابل، لباس عروس فریدون‌کنار، لباس عروس محمودآباد، لباس عروس آمل، لباس عروس نور، لباس عروس نوشهر، لباس عروس چالوس، لباس عروس کلاردشت، لباس عروس عباس‌آباد، لباس عروس تنکابن، لباس عروس رامسر و لباس عروس مازندران ما را پیدا کنید و علاوه بر سفارش جدیدترین لباس‌های عروس آماده می‌توانید سفارش طراحی و دوخت لباس عروس به صورت اختصاصی و همچنین اجاره لباس عروس را نیز برای خود داشته باشید.

مطالب مشابه

نظرات خود در رابطه با این مطلب را مطرح نمائید
captcha